Log ind
IMG_2665.JPG

Foreningernes Dag

Lørdag d. 4/9 afholdtes Foreningernes Dag igen under en blå himmel.

Da FD 2020 jo blev aflyst, var det med spænding at styregruppen bag FD i maj indkaldte til Årsmødet. Det blev så afholdt tirsdag d. 1/6, og der var livlig diskussion om muligheder og ønsker, og alt i alt bakkede foreningernes godt op om afholdelsen af dagen.


I styregruppen blev vi enige om at hvis der var mindst 40 tilmeldte foreninger, så ville vi gå videre med arrangementet. Og det kom der faktisk hurtigt. Vi endte på 60 tilmeldte foreninger, og selv om vi var oppe på 70 i 2019, så betragter vi i styregruppen det som en succes, når man tænker på alt det, vi sammen har gennemgået de seneste 1½ år.

Og det blev en god dag i Rådmandshaven, hvor de besøgende kunne nyde forskellige smagsprøver, og ikke mindst prøve de mange populære aktiviteter, som foreningerne havde gjort et stort arbejde for at få sat i værk på dagen. Og der var også traditionen tro et skumbad fra Næstved Brand og Redning til børnene ved Foreningernes Dags afslutning. En god dag for alle under den blå himmel!

Næste nedslag i Foreningernes Dags kalender er onsdag d. 13/10, hvor vi holder årets evalueringsmøde. Invitation udsendes senere til alle vores foreninger.